Danny Kroes van start in de TCR International Series op Oschersleben

Danny Kroes van start in de TCR International Series op Oschersleben

kroes

Na zijn eerdere deelname in de TCR Benelux op Circuit Zandvoort komt Danny Kroes op 8 en 9 juli in actie in de TCR International Series. De 17-jarige rijder uit Nederland zal deelnemen aan de volgende races in de Oschersleben Motorsport Arena in een SEAT León, gerund door Ferry Monster Autosport.

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: PR

“Ik ben erg blij om in Oschersleben te kunnen rijden en dankbaar voor deze kans, omdat ik me zo kan meten met de beste TCR-coureurs ter wereld. Ik zal mijn uiterste best doen om het optimale uit de auto en mijzelf te halen en te leren van het racen op dit topniveau. Ik hoop volgend jaar een vol seizoen in de TCR International Series te kunnen rijden en dit is het ideale platform om te laten zien waartoe ik in staat ben, ondanks dat ik slechts enkele uren ervaring heb in de SEAT León. Het is mijn allereerste seizoen in Touring Cars, ik heb vorig jaar alleen een paar wedstrijden gereden in de Formule 4. Ik weet zeker dat het team mij de best mogelijke auto zal geven en ik ben ervan overtuigd dat ik competitief kan zijn”, zei Kroes.

kroes tcr

Naast zijn deelname in de Supercar Series in deen SEAT, nam Kroes ook deel aan het TCR Benelux-evenement in Zandvoort, waar hij in de Qualifying Race als vierde eindigde. Hij deelde dat evenement de Ferry Monster Autosport-racer met Pepe Oriola en werd in zijn twee sprintraces zesde en vijfde.