Podium op de Red bull Ring

red-bull-ring-zondag-3

Loon na werken….vrijdag morgen droog en vrijdag middag heel veel regen, maar wel gigantische snelheid. in free practice 2 reden we 1.54.499 en de nummer 2 1.56.034….we hoopten op heel veel regen dit weekend

Zaterdag kwalificatie en racen. Het was droog, maar we hadden Pole met een mooie tijd van 1.40.153. we hadden zin in de race.
Het was een beetje duwen en trekken aan het begin van de race, waardoor er een andere rijder af ging en helaas mij een tikje gaf, maar we konden door. De remmen deden het niet al te best, maar voldoend om op snelheid te kunnen blijven rijden en ik heb maar een beetje met de remdruk gespeeld, zodat ik als tweede het stuur kon over geven aan Priscilla. Helaas ging er een Porsche af en reed vol bij Priscilla in de flank. Dit inclusief de rem problemen, kwamen we niet verder dan een 6e plaats. Zeer teleurstellend voor ons beiden.

Zondag mochten we weer op weg vanaf pole. Priscilla starte deze race. Alles liep prima. de snelheid zat er goed in en de rem problemen waren verholpen. Priscilla kwam binnen op P4 en ik heb toen het stuur overgenomen om het tweede deel af te maken. Uiteindelijk hebben we na een inhaal race de 2 plek kunnen bemachtigen.

De race zien? RTL 7 programma RTL GP super car challenge